Anlægsgartner på Amager

Anlægsgartner Nicolaj Olsen tager sig af haver og udeområder i og omkring Amager, København og Nordsjælland.

Havearbejde

Havearbejde

Når dine spirende ønsker bliver til en blomstrende have.

Træfældning og beskæring

Træfældning og beskæring

Jeg varetager opgaver med træfældning og beskæring af mindre træer i private haver.

Græsslåning

Græsslåning

Græsset bliver grønnere med Anlægsgartner Nicolaj Olsen.

Hækklipning

Hækklipning

Min primære opgave inden for hækklipning er at levere nøjagtigt formede og velplejede hække.

Anlægsgartner Nicolaj Olsen: Din anlægsgartner på Amager og København

 

Når græsslåning bliver uoverskueligt, hækken har vokset dig langt over hovedet eller hvis du bare drømmer om at finde din have frem igen, nu gemt væk i forvokset vildt – så har jeg løsningen.

Med mig får du en passioneret anlægsgartner, der udfører et ordentligt stykke arbejde med vedligeholdelse af haver og udendørsarealer. Jeg leverer tydelige, flotte resultater, der gør, at du sikkert også vil bruge mig, næste gang din have skal ordnes.

Sammen får vi styr på din have

Når du overlader havearbejdet til mig, så gør du det til en smilende anlægsgartner, der tager dine ønsker alvorligt. En af de vigtigste dele af mit arbejde er at lytte til dine ønsker, så jeg kan sørge for, at disse opfyldes i din have. Uanset om du har brug for hjælp til træfældning, etablering af grønne områder, hækkeklipning eller græsslåning, kan jeg sikre, at dit udendørsområde fremstår velplejet og indbydende.

Jeg ved, at en velholdt have kan have stor betydning i mange situationer. Man kommer i bedre humør, når man går rundt i en smuk have. Det gør det også rarere, når man inviterer gæster, at de oplever en have, som de selv ville være stolt af at have. Hvis du går med tanker om at sælge din bolig, vil det ofte gøre den mere lukrativ for købere, hvis haven fremstår smukkere.

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra det grundlæggende havearbejde til mere specialiserede opgaver som træfældning og etablering af komplekse grønne områder. Mine mange år som anlægsgartner har givet mig erfaring med alt fra små private haver til større kommercielle anlæg. Variationen imellem den ene dag at arbejde i en meget lille og næste dag på et større anlæg er en kilde til evig inspiration og er noget af det, jeg elsker ved mit arbejde.

Mine ydelser inkluderer:

  • Havearbejde: Jeg hjælper med alt fra ukrudtsbekæmpelse til plantning af nye bede, så din have altid ser sund og frodig ud.
  • Træfældning: Sikker og effektiv fjernelse af uønskede træer, inklusive beskæring og bortskaffelse af grene og stammer.
  • Etablering af grønne områder: Fra design til færdiggørelse – i samarbejde med dig og din vision skaber jeg smukke, bæredygtige og funktionelle haver, der matcher dine ønsker.
  • Hækkeklipning: Jeg sørger for, at dine hække er velplejede og nøjagtigt klippet, så de danner en smuk ramme om din bolig.
  • Græsslåning: Jeg tilbyder regelmæssig og præcis græsslåning, der holder din plæne tæt og grøn hele sæsonen.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Giv os et kald, eller udfyld nedenstående formular

Telefon: 24 34 54 53
Mail: nicolaj-olsen@live.dk





    Havearbejde

    Havearbejde

    Når dine spirende ønsker bliver til en blomstrende have.
    Læs mere

    Træfældning og beskæring

    Træfældning og beskæring

    Jeg varetager opgaver med træfældning og beskæring af mindre træer i private haver.

    Læs mere

    Græsslåning

    Græsslåning

    Græsset bliver grønnere med Anlægsgartner Nicolaj Olsen.

    Læs mere

    Hækklipning

    Hækklipning

    Min primære opgave inden for hækklipning er at levere nøjagtigt formede og velplejede hække.

    Læs mere

    Hvorfor skal du vælge Anlægsgartner Nicolaj Olsen

    Vælg Anlægsgartner Nicolaj Olsen for vores dedikation til kvalitet, kreativitet og personlig service, der omsætter dine udendørs drømme til virkelighed

    R

    Effektivitet

    Jeg arbejder hurtigt og sikkert med alle de opgaver, der må forekomme i arbejdet med at holde din have eller grønne område. Jeg har det rigtige udstyr og den rette tilgang til at arbejde hurtigt og effektivt med din have.

    R

    Passion

    Havearbejde kan de fleste lære, men den passion, jeg arbejder ud fra, har vokset i mig altid. Og jeg er overbevist om, at du kan se, at din have er skabt med passion for anlægsgartneri.
    R

    Gennemarbejdet tilbud

    Hos mig får du et gennemarbejdet tilbud og en fair pris på det arbejde, jeg udfører. Du får også en gennemsigtig proces, så du ved, hvad du betaler for.
    Anlægsgartner i København

    Anlægsgartner Amager, København og Nordsjælland

    Min virksomhed har adresse på Amager og søger du en anlægsgartner på Amager, så er jeg ikke mange minutter væk, men det giver mig også glæde at køre rundt til andre områder og søger du en anlægsgartner i København eller på Nordsjælland, så er det steder, hvor jeg med glæde kører til.

    Min tilgang er personlig og fleksibel. Jeg skaber løsninger, der passer til dine ønsker og behov. Hvor nogle ønsker en have med en masse buske, blomster og træer, så ønsker andre en, der kræver mindre af dem til daglig i forhold til vedligeholdelse. Måske du bare ønsker en smuk, jævn græsplæne uden en masse beplantninger, i så fald, så er det den have du får!

    Uanset opgavens størrelse eller kompleksitet kan du forvente, at jeg vil levere strålende resultater, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er på udkig efter en anlægsgartner i København eller på Amager, der kan hjælpe dig med at forvandle og vedligeholde din have!